Praktijk

De chiropractor

Francis J. Durocher

Titel: D.C., D.A.C.N.B.

Mijn naam is Francis J. Durocher en ik ben in 2003 afgestudeerd aan de Université du Québec in Trois-Rivières in Canada. Na mijn studie heb ik in verschillende succesvolle praktijken in Canada, in Frankrijk en in Nederland gewerkt om ervaring op te doen.

In juni 2007 heb ik me in Nederland gevestigd, waar ik tot 2017 deel van het team van Chiropractie Van Heuven in Amersfoort uitgemaakt heb. Mijn kennis en vaardigheden heb ik verbeterd met postgraduate studies in neurologie aan het Carrick Institute met goed gevolg afleggen van het examen van de American Chiropractic Neurology Board in 2009.

In 2015 heb ik de praktijk Optimum Chiropractie in Amsterdam opgezet om meer patiënten te bereiken en  mijn expertise nog verder te ontwikkelen. Het is mijn taak als chiropractor om verstoringen in de wervelkolom, het zenuwstelsel en de spieren te behandelen. Ik heb mij tot doel gesteld mensen voorlichting te geven over hoe hun lichaam optimaal kan functioneren, waarbij ik de nadruk wil leggen op een levensstijl die wellness bevordert en stress, zowel fysiek, emotioneel als chemisch, voorkomt.

Het maximaliseren van de gezondheid door het bijstellen van de wervelkolom en zenuwstelsel en de invloed ervan op het lichaam is de voornaamste dienst die ik lever. Ik ben zeer enthousiast over chiropractie en beleef veel voldoening aan de enorme verbetering in de gezondheid van mijn patiënten. Na 16 jaar, ben ik meer dan ooit overtuigd dat iedereen baat kan hebben bij chiropractische zorg.