De chiropractor

De chiropractor is een universitair geschoolde professional. Hij is een expert op het gebied van functionele stoornissen van de wervelkolom et het zenuwstelsel met als ‘core-business’ rug-, nek en hoofdpijnklachten. Hij beschikt over een groot scala aan interventiemogelijkheden om een breed publiek te kunnen helpen.

Uw chiropractor

Francis J. Durocher

Ik ben in 2003 afgestudeerd aan de Université du Québec à Trois-Rivières, Canada. Na mijn studie heb ik in verschillende praktijken in Canada en in Frankrijk gewerkt om ervaring op te doen.

In juni 2007 heb ik me in Nederland gevestigd. Mijn kennis en vaardigheden heb ik verbeterd met postgraduate studies in neurologie aan het Carrick Institute en door het met goed gevolg afleggen van het examen van de American Chiropractic Neurology Board in 2009.

In 2015 heb ik de praktijk Optimum Chiropractie in Amsterdam opgezet. Het is mijn taak als chiropractor om verstoringen in de wervelkolom en zenuwstelsel te corrigeren. Ik heb mij tot doel gesteld mensen voorlichting te geven over hoe hun lichaam optimaal kan functioneren, waarbij ik de nadruk wil leggen op een levensstijl die wellness bevordert en stress, zowel fysiek, emotioneel als chemisch, voorkomt.

Het maximaliseren van de gezondheid door het bijstellen van de wervelkolom en zenuwstelsel is de voornaamste dienst die ik lever. Ik ben zeer enthousiast over chiropractie en beleef veel voldoening aan de enorme verbetering in de gezondheid van mijn klanten. Zelfs na 17 jaar, ben ik er nog steeds van overtuigd dat iedereen baat kan hebben bij chiropractie.