Afspraak

Afspraak chiropractor

Afspraak chiropractor

Bent u nog geen klant bij Optimum Chiropractie, bel ons dan. We helpen u graag met het inplannen van uw eerste afspraak met de chiropractor.
De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:45 tot 17:30 uur.

 

Afspraak chiropractor – Maak online een afspraak

 

Bent u al klant bij Optimum, dan kunt u hieronder uw volgende afspraak inplannen.

Let op! Het is hier niet mogelijk om uw afspraak te verzetten.
Wijzigingen kunnen worden aangebracht via de link in de bevestigingsmail of door ons te bellen.

 
 

Hier zijn een aantal goede redenen waarom u een afspraak zou moeten maken met een chiropractor.

  • Het regelmatig laten controleren van uw wervelkolom is essentieel als u deze gezond wilt houden.
  • Onze modernere levensstijl, denk aan: te weinig beweging, te veel zitten, ons leven dat steeds drukker wordt, al die stressfactoren zorgen voor enorme stress op ons lichaam, vooral onze wervelkolom en zenuwstelsel.
  • Je wervelkolom beschermt je zenuwstelsel. Dat betekent dat een wervelkolom die niet goed functioneert een impact zal hebben op het communicatiesysteem van uw lichaam en dus een negatief effect heeft op uw algehele gezondheid.
  • Om een ​​goede houding te behouden. Een goed bewegende ruggengraat stelt je in staat om tot op hogere leeftijd een goede houding te behouden.
  • Om uw slaap te verbeteren. Regelmatige chiropractische aanpassingen helpen de stress op uw zenuwstelsel te verminderen. Hierdoor slaap je beter en krijg je meer energie.
  • Ter voorkoming van spinale degeneratie (artrose). Een goed uitgelijnde wervelkolom die goed beweegt, degenereert minder sneller.
  • Steeds meer mensen kiezen ervoor om zich tot chiropractie te bewegen om hun gezondheid op een optimaal niveau te houden. Door regelmatig te laten controleren, vermijden ze de negatieve impact op de gezondheid die wordt veroorzaakt door onze stress moderne uitgevoerd.

Bij Optimum Chiropractie volgen we een specifieke 3-stappenbenadering om de best mogelijke resultaten te bereiken. Dit alles om de beste resultaten voor uw gezondheid te bereiken en te behouden. Wilt u meer weten over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer over onze werkwijze