Icoon pijl
Homepagina

Optimum Chiropractie Amsterdam

Sinds mijn afstuderen in 2003 is het mijn missie als chiropractor om de beste chiropractische zorg te bieden.  In 2015 ben ik begonnen met Optimum Chiropractie Amsterdam waar ik de mogelijkheid bied om een optimale gezondheid te bereiken door een natuurlijke, veilige en effectieve aanpak in een rustige en gastvrije omgeving.

Optimum Chiropractie interieur

Ik zet me in om iedereen in onze gemeenschap te begeleiden om hun individuele gezondheidsdoelen te bereiken, zodat iedereen ten volle van het leven kan genieten.

Mijn visie is een gemeenschap waar iedereen de kans heeft om te gedijen en hun volledige menselijke potentieel tot uitdrukking te brengen.

Bij Optimum Chiropractie Amsterdam herkennen we dit aangeboren kracht van het menselijk lichaam om te genezen en een gezonde toestand te behouden. Bij Optimum Chiropractie volgen we een specifieke 3-stappenmethode om de best mogelijke resultaten te bereiken. Dit alles om de beste resultaten voor uw gezondheid te behalen en behouden.

Afspelen play video
Lees meer over onze werkwijze

"Mijn favoriete benadering voor de voortdurende verbetering van onze gezondheid is een holistische, vitalistische en natuurlijke benadering. Deze benadering respecteert het lichaam en vergroot het herstellend vermogen van het lichaam, waarover eenieder van ons beschikt."

Francis J. Durocher, Chiropractor sinds 2003

Waarvoor bezoekt u een Chiropractor?

Waarvoor bezoekt u een
chiropractor?

Leef tot uw volledige potentie

Wil u direct een afspraak inplannen, of meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk zorgplan op maat

Consult in Nederlands, Engels en Frans mogelijk

Meer dan 20 jaar ervaring