Optimum Chiropractie Amsterdam

Behandelingskamer Optimum Chiropractie Amsterdam

Sinds mijn afstuderen in 2003 is het mijn missie als chiropractor om de beste chiropractische zorg te bieden. In 2015 ben ik begonnen met Optimum Chiropractie Amsterdam waar ik de mogelijkheid bied om een optimale gezondheid te bereiken door een natuurlijke, veilige en effectieve aanpak in een rustige en gastvrije omgeving. Ik zet me in om iedereen in onze gemeenschap te begeleiden om hun individuele gezondheidsdoelen te bereiken, zodat iedereen ten volle van het leven kan genieten.

Mijn visie is een gemeenschap waar iedereen de kans heeft om te gedijen en hun volledige menselijke potentieel tot uitdrukking te brengen.

Bij Optimum Chiropractie Amsterdam herkennen we dit aangeboren kracht van het menselijk lichaam om te genezen en een gezonde toestand te behouden

Bij Optimum Chiropractie volgen we een specifieke 3-stappenmethode om de best mogelijke resultaten te bereiken. Dit alles om de beste resultaten voor uw gezondheid te behalen en behouden.

Lees meer over onze werkwijze

Mijn favoriete benadering voor de voortdurende verbetering van onze gezondheid is een holistische, vitalistische en natuurlijke benadering. Deze benadering respecteert het lichaam en vergroot het herstellend vermogen van het lichaam, waarover eenieder van ons beschikt.

Francis J. Durocher, Chiropractor sinds 2003

Hier zijn een paar redenen waarom u een afspraak zou moeten maken met een chiropractor?

  • Het regelmatig laten controleren van uw wervelkolom is essentieel als u deze gezond wilt houden.
  • Onze modernere levensstijl, denk aan: te weinig beweging, te veel zitten, ons leven dat steeds drukker wordt, al die stressfactoren zorgen voor enorme stress op ons lichaam, vooral onze wervelkolom en zenuwstelsel.
  • Je wervelkolom beschermt je zenuwstelsel. Dat betekent dat een wervelkolom die niet goed functioneert een impact zal hebben op het communicatiesysteem van uw lichaam en dus een negatief effect heeft op uw algehele gezondheid.
  • Om een ​​goede houding te behouden. Een goed bewegende ruggengraat stelt je in staat om tot op hogere leeftijd een goede houding te behouden.
  • Om uw slaap te verbeteren. Regelmatige chiropractische aanpassingen helpen de stress op uw zenuwstelsel te verminderen. Hierdoor slaap je beter en krijg je meer energie.
  • Ter voorkoming van spinale degeneratie (artrose). Een goed uitgelijnde wervelkolom die goed beweegt, degenereert minder sneller.
  • Steeds meer mensen kiezen ervoor om zich tot chiropractie te bewegen om hun gezondheid op een optimaal niveau te houden. Door regelmatig te laten controleren, vermijden ze de negatieve impact op de gezondheid die wordt veroorzaakt door onze stress moderne uitgevoerd.